Kifarah

9:44 PM


.
.
What goes around comes around, karma sama laa dengan kifarah. Ada setengah orang tak fikir pasal karma or kifarah. Itu untungnya jadi umat Nabi Muhammad gais. Allah tak balas directly kat kau. Just ingat one thing laaa. Bumi bulat, ada siang ada malam, air pon ada pasang ada surut. Bulan yang kau nampak bila kat bumi pon berubah ubah bentuk. 
.
Jadi hidup tak semestinya kau kat atas je. Allah Maha Adil sayang. Just ingat what u give u will get back. Tak kat kau kat anak cucu kau. Jangan risau laa. Okay.
.
Btw, if kau baling najis pon jangan risau aku tak kan kotorkan tangan aku dengan baling najis semula ke kau. Buat busuk tangan aku laaa. Tangan kau busuk sorang tak pe. Aku aku pergi cari madu untuk baling ke kau. Dan kau tahu apa jadi bila aku baling madu ke kau? Fikir lah sendiri apa akan jadi bila kita biarkan madu kat open air. 
.
Lastly, lot of love for us. You will enjoy your honey as your wish dear. I let u dengan najis tu. 

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images